1st entri kat blog

Apa korang 1st entri kt blog korang? Korang masih ingat kah? Atau sudah lupakah?
Sebenarnya, saja aku nak menggamit memori pada 1st entri kat blog ni. Aku mula melakukan aksi post entri kat blog ini bermula pada 27hb Oktober 2007 iaitu sehari selepas hari lahir diri aku ini. Dan untuk kenangan, inilah post pertama aku di blog ini.

Me HeRe aS i WaNt tO SpeNd My fRee TiMe iN DiS "HoLiDaY" PeRioD..
BuT acTuaLLy i HaVe a ViVa iN DiS NexT MoNdaY..
My MiNd aRe iN MesS..
As i Can'T CoNNecTed WiTh ThE SpeCiaL oNe..
VeRy FaR FroM Me..
He - KeDaH
Me - JoHoR
He The oNe wHo GaVe Me SpiRiT,
The oNe wHo GaVe Me MaNy iDeaS..
~Ra!NazRa


Sebenarnya waktu tu aku ada kat Johor, sedang belajar kat sana.
Konon-kononnya nak praktis Bahasa Inggeris, sebab tu lah aku guna word English kat blog ini. Kemudiannya diubah bahasa ke Bahasa Melayu pula. Sehingga lah ke harini.

:cinonet_30:

5 Pemberi Komen:

  1. hehehe..
    cute lah 1st entry tu...
    maya punya 1st entry merepek jer time tu...
    coz x budget nak serius blogging...
    time tu ada yg pengaruh tuk berblogging.. n nak tau mcm mana nak edit html coding ... bla... bla... tu..
    lastly 1st entry tu mcm apa jer rasanya...
    tgk org lain punya 1st entry menarik2 jer.. kita punya.. alahai.. budak2 betul..

    ReplyDelete
  2. hehe, rileks la maya. tu suma kenangan terindah (^_^)

    ReplyDelete
  3. sekali sekala mencuba apa salahnya kan...

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan