Breakfast arini

Kan kecoh pasal menu breakfast yg tidak sihat itu. Tak pasal-pasal ja aku pun jadi malas jugak nak breakfast. Tapi kalau tak breakfast pn, susah jugak. Nanti lapar, tak sempat-sempat aku nak tunggu waktu lunch. Maka aku pun breakfast dengan 2keping roti canai, makanya lagi haruslah aku membuat larian sebanyak 2pusingan padang bola akibat nilai kalori roti canai tersebut. Tapi jangan haraplah aku nak lari 2pusingan tu. Melainkan time aku sekolah-sekolah dulu yang kena paksa dengan cikgu Pendidikan Jasmani. Selain itu, harini aku terpaksa breakfast dgn air 100plus bercampur dgn panadol soluble. Ini diakibatkan oleh sakit tekak yang melampau-lampau. Akibat memakan air campuran ini yang rasanya seperti 7up, aku rasa sedikit pening namun yang pasti, aku enjoy air campuran 100plus dengan panadol soluble. Haha. Janji sakit tekak hilang dan aku tak dapat demam selsema.

6 Pemberi Komen:

  1. kau patut kawan ngan aku.aku breakfast nasi lemak dua bungkus

    ReplyDelete
  2. hape makcek nih biar bebenor. 100+ n soluble. nk try lah! bes ke. ekeke

    ReplyDelete
  3. haha, kita patut buat konvoi breakfast sesama :P

    pijah, klau u in trouble, with the 100plus + soluble, i'll do nothing, haha :P

    ReplyDelete
  4. 100plus + solubel = perghh best gile...tambah kalau selesama ngan time seblum tido mlm..
    dibuai2 mimpi indah....hehe

    ReplyDelete
  5. diktator - haha, mcm penah try ja tuh (~_~)

    luffy - slmt dtg jua (^_~)

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan