masalah anai-anai?

Korang ada masalah anai-anai?
Dan korang tensen sgt ngn haiwan kecik trsebut?
Kini tidak lagi.
Ada pnyelesaian utk masalah korang tu.
Sudah trbukti berkesan krn aku telah mnggunakannya di rumah KTC, Kulim Hi-Tech.
Mudah-mudahan akan berkesan jgk kt korang.

Harganya sgt murah.
Sgt berbaloi tau.
RM 15.00 sahaja.

Kalau korang nak order, e-mel kan shaja butiran lanjut ataupun pertanyaan ke aeroswiftsb@gmail.com ataupun aeroswift.net

Harga di atas tidak termasuk wang pos.


6 Pemberi Komen:

  1. Amboi Nazra...jadi agent jual ubat termite ke??? hehehe

    ReplyDelete
  2. penah kena gak sekali. panggil pest control n die sembur satu umah especially kt atas bumbung. Charge bole di kira murah la gak dlm RM40 shj. after 1 mth dia dtg check balik without xtra charge..

    ReplyDelete
  3. hehe. saja share benda yg baik. lgpun benda ni mura :D

    ReplyDelete
  4. Berkesan ke? penah gune? tgk skit testimoni.. cream ke ni??

    ReplyDelete
  5. http://adamzpest.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. berkesan utk anai2 rumah tak ???
    kalau nak order camner ??

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan