Sila jawab soalan final

16. Five people to tag:

1- sis tirana
2 - TSS
3 - framestone
4 - koi alif mikail
5 - diktator hatiku

Silalah korang2 ni jawabkan....

Every question is referring to 1 person: itu adalah mak kesayangan aku

1. What is the relationship of you and her?
- sudah tahu, mau tanya lg ka

2. Your 5 impressions towards her.
- sgt tabah
- tanam ja apa jenis tanaman, suma idup
- sgt suka brcakap yg telah diwarisi oleh aku ini
- mak pandai jahit baju
- mak teringin dah tu nak menimang cucu, haha

3. The most memorable things she had done for you.
- mestilah slps dia melahirkan aku

4. The most memorable things she have said to you?
- banyak sangatlah

5. If she become your lover, you will…
- laaaa sejak dari aku lahir lg, dia dh jadi lover aku, haha

6. If she become your enemy, you will…
- takkanlah nak brmusuh ngn mak sendiri, ish2, anak derhaka tu

7. If she become your lover, she has to improve on…
- suma org akan kata 'my mom is the best' dan itu trmasuklah aku, haha

8. If she become your enemy, the reason is…
- takkan punya, pasti!

9. The most desirable thing to do on her is?
- aku nak antar dia p Mekah, wat haji, InsyaAllah

10. The overall impression of her is…
- mestilah mak yg best. apalah

11. How do you think the people around you will feel about you?
- aku seorang yg byk ckp kot. xpun masih lg kebudak-budakan

12. The character of you for yourself is?
- masih kebudak-budakan

13. On contrary, the character you hate of yourself is?
- byk sgt ckp kot, haha

14. The most ideal person that you wanna be is?
- mesti lah yg ada pengaruh kt org lain ataupun sekalian rakyat Malaysia

15. For the people who care about and like you, say something about them.
- mestilah aku care dan like mereka jgk, haha

6 Pemberi Komen:

  1. wowowo..ada hadiah tag rupanya..hehehe nanti kak tirana jawab ye...

    ReplyDelete
  2. alamak! kena lagi..

    (hantuk kepala ke dinding!)

    ReplyDelete
  3. aiseh.. menimbun tugasan menanti ni!! dont be khuatir, akan di jawab nnti..

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan