Lick my lips, will you?

Haaaa terkejut ngn ayat di atas? Betul nih. Tapi aku tak buka peluang tu kat orang lain. Aku buka peluang tu kat diri sendiri sempena kesedapan bibir aku ni haaaa. Betul. Tadi pun tak larat nak lick kan bibir ni tau. Aku tak sebut 'jilat' sebab aku merasa lain macam lah pulak, haha. Ish, udah-udah jangan pikir loqlaq. Jadi aku gunakan 'lick' lah. Nampak macam sedap jugak, haha. Okay2, memang tadi aku tak larat nak lick kan bibir aku. Korang nak tau kenapa? Ini kerana tengahari tadi bini bos merangkap Madam Wong telah belanja insan-insan yg lahir pada bulan Oktober dan November makan pizza dan kek coklat yg sedap. Habis lingkup kami telan pizza tapi ada jugak lah tertinggal 2 slices. Kek pun ada lagi separuh. Biasalah memasing sudah kenyang makan pizza.

Ni tukang bwk kek dari kedai kek ke Pizza Hut. Bestnya kek ada strawberi. Semua berebut, haha


Inilah fungsinya lunch kami tadi, sempena utk meraikan birthday staf kelahiran Oktober dan November.

Tengok. Cantik kan kek tu. Ni mesti tuan yg pilih kek nih bangga siot, haha.

Inilah barisan pemakan-pemakan piza tadi. Yg pasti suma kenyang gila-gila.





Inilah rupa pinggan aku tadi. Lepas makan pizza, hentam makan kek plak. Sisa-sisa coklat masih kelihatan.

5 Pemberi Komen:

  1. pizza lagik.. buat kali kedua hati aku benanah........................

    ReplyDelete
  2. ni klau aku mkn kenny rogers, mau ada yg trcabut hati terus, haha :P

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan