Sis Tirana & award utk tindakan selanjutnya

Seorang sis yg amat menyenangi utk lontarkan komen selain murah drpd menerima award ngan tag. Best bila melawati blog beliau.

Terima kasih sangat2 utk sis Tirana utk selama ini hingga saat ini. Teringat memula dulu tengok shout dia suma orang panggil 'kakak' tapi naz guna 'sis'. Konon2 nak bagi lain drpd org lain, haha. Tapi sebenarnya bila guna 'sis' itu, naz rasa lebih 'manja' ngan sis Tirana. Tu yg guna nama panggilan 'sis'.

:cinonet_08:

Selain banyak memberi nasihat, idea-idea yg serbaguna pun ada.

:cinonet_05:

Tapi bila dah taip ni mula terfikir plak, adakah aku sudah seolah-olah membodek2 sis Tirana. Haha. Sis, pizza 1

:girl05:

Ini adalah gambar yg comel drpd sis Tirana. Macam baby aja, sangat comel.



Dan naz nak forward kan pulak gambar comel ni utk para adik-adik ini pulak,

Pijah
Ery
Eiqa 1
Maya
Milo ais

4 Pemberi Komen:

  1. Naz..Nak pizza ke? Nanti sat nak order..hehehe..thanks for nice words.

    ReplyDelete
  2. aaaa hikhik..tinkiuuuuuu
    huhu...muah!!

    ReplyDelete
  3. sis tirana - nak pizza cheese crust 1, okay (^_^)

    pijah & maya - u are most welkem (^_^)

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan