Aku rindu kehidupan itu?

Aku pun tak tahu bila aku merindukan kehidupan itu.
Kehidupan bergelumang dgn assignment yg dibuat ketika last minute.
Dgn tutorial yg tetiba gabak muncul dlm kelas.
Keadaan kelas yg riuh rendah kalau kelas ditunda.

Adakah aku sudah mengalami sindrom merindui zaman kuliah?
Arghhhhhh. Patutlah member YM dulu ada ckp aku pasti akan rindu zaman kuliah, zaman study, zaman gila stress dgn final exam atas kemalasan aku nak study last minute, haha.

Apapun, ketika akhir-akhir ini, aku amat tersentuh dgn UTHM, dgn Parit Raja, dgn final exam. Rasa macam tak lari pulak feeling ketika nak mengambil final exam drpd diri aku padahal sekarang sudah berada di zaman kerja yg lagi gila, haha.

Itulah Umi Nazrah, dulu ketika kena belajar sungguh-sungguh, sapa suruh ang byk memain sangat. Rasakan kerinduan yg menghimpit jiwa kamu itu, haha..

7 Pemberi Komen:

  1. org kata zaman bergelar pelajar adalah zaman yang terindah selain zaman kanak2....

    pasti setiap org pun rindu kan masa2 itu...

    ReplyDelete
  2. blog yg best....bravo...menarik....suke2

    ReplyDelete
  3. zaman belajar ni gua taruk no 2 lepas zaman budak2 gua

    ReplyDelete
  4. boyz - makasih. blog yg simple ja =]

    poyotito - mesti time bebudak anda lg dhsyat kan drpd skang, wawawa (~_~)

    ReplyDelete
  5. sama2..aku pun windu zaman studi di uitm dulu even dah 2 taun aku tggal semua note, suasana kelas + kampus, bestfriend..but w/eva it is life must keep goin on and on

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan