Award drpd Sis Tirana & Maya utk aku utk korang plak

Panjang jugak tajuk entri kali ini. Apapun tidak mengapa kerana para blogger akan dapat dua award yg aku ingin sekali hadiahkan kepada para blogger yg ada link nya ada di sini. Aku harap sangat korang sudi amek, penat aku p amek award ni utk sampaikan kat korang lak. Sementara tu, sediakanlah ucapan korang kat karpet merah. Ala-ala banyak media kat depan korang tu. Maka senarai para blogger berkenaan adalah :-

Adegan Tun Mamat, Aida Zahrol, Alif Mikail, Alya, Aku, Am, Apiz, Ashraf Latiff, Atoi Aziz, Atok
Chuckiesd, Ery, Extremist Thinker, Jitegha, Luffy, Luie, MayaMilo ais, Najlaa Raihana, Ned, Nomie Naura, Pijah, Puteri, Ratu Salju, Sabri, Separa Normal, Serakah Marhaen, Sis Shafa, Sis Tirana, Spiral Eyes, Sufilara, Tago, TSS, X-ction Kamen, Yasha, Zahirah, Zaity, Zalisa Maz.

Untuk mengetahui apakah 2 award tersebut, sila lah menjengahnya dengan meng-click 'nak baca lebih lanjut lagi' bagi yang tidak mengetahuinya, okay?







6 Pemberi Komen:

  1. aku dapat award lagi.mekasih la jamilah (saja panggil kau jamilah,jangan marah haaaaaaa....)

    ReplyDelete
  2. adush...teharu siot..pulllamak...
    timakaseh rokiah...ekeke

    ReplyDelete
  3. ni apasal tetiba nama aku jd jamilah ngan rokiah (~_~)
    nak aku letak kad pengenalan nama original aku ka

    ReplyDelete
  4. mkasih naz..
    xpnah2 dpt award.. tetibe rase nk kuar plak ingus nie.. hii~ ^^

    p/s: thx.. ^^

    ReplyDelete
  5. haha. naz xbrtanggungjawab psl hingus tuh (~_~)

    ReplyDelete
  6. waaaa..mekasih..mekasih..hihihi..yg perjuangan blm selesai tu pn nk kene amik skali ke?pakej ek?haha

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan