Update kini

Aku dengan ini mengisytiharkan bahawa aku telah dianugerahkan satu kuasa yg pastinya ada juga org lain mempunyainya iaitu....aku takda idea nk update! Haha. Entah apa aku nak karang ayat kt blog pun aku dah tak tau plak buat masa sekarang. Cumanya malam-malam kini sudah boleh suft internet kat umah menggunakan broadband housemate. Walaupun agak lambat, tp kadang-kadang zaaassss nya laju jgk, haha. Apapun, bersyukur dpt update blog walaupun takda apa yg aku update, haha.
Byk ayat gelak plak. Ish3

4 Pemberi Komen:

  1. kah kah kah.nazra sedang senget..hihihi..
    tu r..aku pon sedang dilanda penyaket tu gak. adei..

    ReplyDelete
  2. Bila yang dikatakan tak ada idea itu boleh dijadikan cerita maka itulah sebenarnya idea...hehehe..berbelit otak..

    ReplyDelete
  3. nazra ,,
    koi nak cuti panjang..

    (bukan sebab takde idea)

    jaga diri baek2..

    ReplyDelete
  4. pijah - virus aku p kt ang la tuh, haha

    sis tirana- paham, paham dan sememangnya paham, ngeeee (^_^)

    koi - rindu r kt koi mcm nih, haha (~_~)

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan