Assignment selepas cuti

Selepas cuti untuk sehari, banyak pulak tag dan award padahal aku rasa macam 1 ja tag dan award yang ada, haha.

Ini tugasan yg pertama.

1. Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now

2. Dont change your clothes..Dont Fix your hair just take a pciture.

3. Post that with No Editing..

Ni gambar aku tengahari td masa aku temankan izzah p antar mug kt sebuah kilang. Dek aku sorang ja ada kt dlm keta, makanya aku snap byk lah jgk gambar2 itu



Ini tugasan yg kedua.

rules:

* snap work station anda
* then... taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda...
* iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..
* tengok contoh yang dibuat nih...
* begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok...
* sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...
* kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...lastly...
* tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...pass la pada siapa-siapa.



Tak rasa mcm work station aku lah sebenarnya. Aku lebih rasa mcm suatu meja tmpt aku study dulu2 time aku kt rumah sewa.




Aku anugerahkan gambar kat atas ni pada insan-insan yg aku selalu baca, fikir, sengih sorang-sorang atau blur memikirkan perkataan-perkataan mereka.

Iaitu,

Serakah Marhaen
Cik Pijah
Luffy Budak Getah
Separa normal
Koi Aliff

6 Pemberi Komen:

  1. yeay!!dapat award..timaceh. syantek betol...hakhak.

    ReplyDelete
  2. haha, sila2 paste kt blog anda pijah (^_^)

    ReplyDelete
  3. rasuah2 nih aku letak kt teras bumi ja, haha (~_~)

    ReplyDelete
  4. wahhh....dapat award tuh..haha..tenkiu2...cemana nak amek.?? :P :P :p

    #malu bertanya sesat jalan# hahaha

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan