Setelah kekenyangan pizza



Mesti korang pelik, takkan lah selepas mkn pizza pun masih tak gembira lg kan.
Semestinya tidak. Unhappy hour itu adalah keadaan emosi aku sebelum aku disumbatkan dgn pizza yg sgt byk. Dgn ayam yg sangat sedap itu, ntah apa namanya. Itu tak penting, yg pasti aku harus merasa gembira dgn belanjaan birthday girl, Izzah. Paha ayam tu pun masih ada lagi 1, packing utk bawak balik rumah, haha..Nasib baik tulang temulang dia pun tak boleh aku telan sekali, kalau tidak...Haha

:cinonet_34:

Inilah birthday girl ketika langkah2 menuruni anak tangga pejabat. Laju nih time nime nih. Dia tengah lapar kot, hehe..


Inilah rupa kami kat dlm pizza hut. Ngah lapar la suma nih. Pura-pura ja tuh amek gambar, padahal perut dah berbunyi tu kan? kan?

Birthday girl yg malu-malu. Rasa-rasanya konon2 ja. Kan Izzah? Haha. Jgn marah, birthday girl

Ini lak dua insan yg tak sabar nak ngap telan pizza saja nih, haha

Tengok bebudak ni suma makan. Ish2 habis licin. Tinggal tulang ayam ja..

2 Pemberi Komen:

  1. nie naz sorg ja yg mkn........bkn bdk2 len...:)

    ReplyDelete
  2. haha, nih sapa nih buat fitnah kt naz nih :P

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan