Nazra di Google

Akibat tak tau nak buat apa, aku try search apakah gambar pertama yg akan muncul di Google Images bila aku taip "Nazra". Tak sangka yg baik-baik muncul, alhamdulillah. Yg selepasnya tu, ada gak penyanyi negro kot yg amat seksi. Nasib baik yg gmbr tu tak muncul awal2, kalau tak mesti takda lembaga penapisan yg akan benarkan ianya muncul disini.

:girl07:



Menurut website gambar "Nazra" itu,

Nazra aims to build better mutual understanding between countries and communities across the world.


Kat ni islamonline.net tu, "Nazra" dikenali sbg British cultural gala.

Selain itu,
The Arabic word Nazra means a look, a glance or a reflection and that’s what our festival is all about – taking a look at what life is like for Muslims in the UK
said by Claire Halprine, the head of the Press & Public Affairs Section at the British Embassy.

Daripada

2 Pemberi Komen:

  1. Ni sahih tak dak kerja nak buat ni..dok search gambar "nazra" kat google..hehehe

    ReplyDelete
  2. haha, tau xpa sis tirana. ngah dok tunggu masa nak balik ja nih

    (~_~)

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan