Aku belanja minum

Semenjak menjak ini jua aku bermurah hati, maka aku ingin menjemput semua blogger menikmati hidangan teh susu dan biskut cokelat. Sila lah menikmatinya dengan penuh kepuasan. Sila sila ye para blogger.






Pasti korang akan terus rasa kenyang kan melihat aksi-aksi chomel cawan-cawan tersebut. Alhamdulillah.

:girl05:

10 Pemberi Komen:

  1. COMELnya...
    pandai dia carik idea ye buat entry... hehehe

    ReplyDelete
  2. saya nak secawan juga boleh...
    any way...
    nice entry...
    if free datang lah jengah saya ye ... :P

    ReplyDelete
  3. hehe, trimas2 maya & memory (^_^)

    ReplyDelete
  4. haha, mau kering poket cik nazra kalau nak belanja yg real punya utk para blogger (^_^)

    ReplyDelete
  5. napa aku nak ke tandas? terlebih minum kot

    ReplyDelete
  6. terlebih minum apa tuh kapten luffy (^_^)

    ReplyDelete
  7. emmmm....dapnya...tawor je.. hakhak

    ReplyDelete
  8. pijah, memula kata sedap. pastu kata tawar lak. lidah ang len mcm ka, haha (^_^)

    syasha - tau xpa. mmg sgt chomel (^_^)

    ReplyDelete

1Komen, idea bernas didahulukan, kritikan diutamakan